The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell tjeckisk översättning, facköversättning och auktoriserad översättning till och från tjeckiska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning.

Vi är branschledande inom dokument- och textöversättning och utför professionell översättning till och från tjeckiska online.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Facköversättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt tjeckiska modersmål

Auktoriserad översättning till tjeckiska

Oavsett hur stort ditt tjeckiska översättningsbehov är så har vi auktoriserade tjeckiska översättare redo med relevant kunskap och erfarenhet inom området. Vi tillhandahåller auktoriserad och certifierad tjeckisk översättning dygnet runt årets alla dagar. När det gäller alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt de flesta typer av finansiella dokument så måste dessa i de flesta fall översättas av en tjeckisk auktoriserad översättare för att accepteras av motparten.

Vi tillhandahåller auktoriserade översättare till och från tjeckiska från och till svenska och certifierade översättningar mellan tjeckiska och övriga språk, dvs översättningar gjorda av översättare med kompetens motsvarande en svensk tjeckisk auktoriserad översättare men med sin certifiering gjord i ett annat land. Vi använder alltid översättare certifierade i det land där översättningen skall användas för att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad, dvs om du ber om en auktoriserad översättning från svenska till tjeckiska och denna skall användas i Prag så kommer den att göras av en av våra tjeckiska översättare som är certifierad i Tjeckiet. Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Opens external link in new windowApostille hos Opens external link in new windowNotarius Publicus och/eller legaliseras hos Opens external link in new windowRegeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Vi utför professionell översättning till tjeckiska inom följande områden:

  • Teknisk översättning
  • Finansöversättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföringsöversättning och lokalisering
  • Medicinsk- och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och lokalisering

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din spanska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från tjeckiska.