The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell teknisk översättning

Att få tekniska dokument översatta har aldrig varit så enkelt

Traditionellt har det varit tidsödande och dyrt att få tekniska dokument översatta. The Native Translator har utvecklat teknologi och system för att förenkla och sänka kostnaderna för tekniska översättningar. Med över 5 500 specialiserade tekniska facköversättare erbjuder vi högkvalitativa tekniska översättningar till ett brett spektrum av branscher på över 100 språk.

Tekniska översättare med specialistkompetens en del av din kvalitetsgaranti

Våra tekniska översättare har specialistkompetens inom sitt område och är inte bara duktiga lingvister utan kan också den tekniska terminologin. Detta säkrar att din översättning är korrekt både språkligt och terminologiskt. Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra tekniska översättningar

Snabbt

Vår onlineplattform ger en hög nivå av transparens i projektets alla delar och säkerställer att vi levererar till deadline varje gång. Hela 94% av våra projekt blir klara i god tid före deadline. 

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vid större projekt och långtgående samarbeten fakturerar vi naturligtvis gärna.

För större volymer av teknisk översättning hänvisar vi till vår partner The Business Translator som är en traditionell Opens external link in new windowteknisk översättningsbyrå.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en professionell teknisk översättningsbyrå online och en del av The Translator Group och certifierade enligt ISO17100.