The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vad krävs för att bli accepterad på en Amerikansk High School?

Du måste översätta dina betyg och intyg och här kan vi hjälpa! 

Studier på en Amerikansk High School ger dig inte bara språkkunskaper, det får dig att växa som människa. Du lär dig att ta ansvar och umgås i en internationell miljö. Ofta resulterar detta i att du får vänner för livet inte bara i USA utan över hela världen. 

Studier utomlands är dessutom ofta starten på en internationell karriär och leder ofta till bättre arbeten och högre lön. 

Vi kan hjälpa dig en bit på vägen, du måste översätta dina betyg och andra handlingar som födelsebevis. Detta skall göras som en auktoriserad eller certifierad översättning då detta är ett krav från skolor och universitet utomlands. 

Vi levererar det översatta betyget direkt till skolans antagningsenhet

Vi är världsledande på denna typ av översättning online. Dvs. du behöver bara skanna in dina betyg och sända dem till oss så mottager du och oftast inom ett dygn dessa översatta till engelska eller något av de andra 24 språk vi hanterar direkt på nätet. Oftast kräver Amerikanska skolor att de översatta betygen levereras direkt från översättningsbyrån och det hjälper vi dig gärna med. Klicka i rutan för papperskopia och ange vart betygen skall sändas så sänder vi dessa direkt från vårt kontor i Chicago eller vår Notarie i Boston.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en del av ett globalt kommunikations och översättningsföretag certifierat både i Nord Amerika och Europa.