The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Här får du hjälp med att översätta dina betyg så att du kan komma in på en Amerikansk High School

Vilka dokument behöver jag översätta till engelska? 

Har du lust att utvecklas som människa, pröva något nytt och få nya vänner för livet? 

Studier på en Amerikansk High School eller ett College ger dig nämligen inte bara språkkunskaper, du växer som människa och lär dig att ta ansvar och umgås i en internationell miljö. Det amerikanska skolsystemet är känt för att ha förmågan att få människor att prestera, du kommer att mogna och utvecklas och kommer hem med en helt annan självsäkerhet. Du får ofta vänner för livet inte bara i USA utan över hela världen. 

Studier på Amerikansk High School eller College starten på en internationell karriär

Att studera utomlands kan ofta vara starten på en internationell karriär och leder mycket ofta till både bättre arbeten och högre lön. 

Vi kan hjälpa dig en bit på vägen, för att bli accepterad så måste du översätta dina betyg och andra handlingar som födelsebevis. Detta skall göras av en auktoriserad eller certifierad översättare då detta är ett krav från skolor och universitet utomlands. 

Vi är världsledande på denna typ av översättning online. Det enda du behöver göra är att skanna in dina betyg och sända dem till oss. Ofta så mottager du dessa översatta inom ett dygn till engelska eller något av de andra 24 språk vi hanterar direkt på nätet, behöver du ett original eller om du vill att vi skall sända ett original till skolans antagningsenhet (ofta krav) så klickar du bara i rutan för papperskopia.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.