The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Söker du en snabb men högkvalitativ översättning?

Vi levererar din översättning inom 24 timmar – professionell översättning dygnet runt! 

För dig som behöver en snabb översättning så erbjuder vi ett oslagbart alternativ. Oavsett vilken dokumenttyp du behöver hjälp med så kan vi hjälpa dig. Våra översättare är så kallade facköversättare coh auktoriserade översättare. Detta innebär att de inte bara är översättare utan också har ämneskunskap inom det fackområde de översätter. Du kan därmed vara säker på att rätt terminologi används oavsett om det är ett tekniskt-, juridiskt-, finansiellt- eller kanske ett medicinskt dokument du önskar att översätta. 

Vi översätter alla typer av dokument, översättning snabbt och enkelt

Vi översätter alla typer av dokument mellan 25 språk direkt på nätet. Är världsledande på auktoriserad och certifierad översättning direkt online – certifierade både i Europa och Nordamerika. Vi har dygnöppet och oftast levererar vi inom 24 timmar och allt detta med Opens internal link in current windowkvalitetsgaranti – kan det bli mycket bättre? 

Så här går det till att få en professionell översättning online

Välj källspråk och målspråk, skriv in en text eller ladda upp ett dokument; Word, PDF, GIF, Doc, Docx, JPeg, TIF eller en bild tagen med din mobiltelefon. Inom 30s har du både pris och leveranstid! Klicka här om du vill veta mer om auktoriserad översättning.

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning snabbt direkt över internet.