The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av betyg

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av dina betyg. Skall du studera eller arbeta utomlands så hjälper vi dig med att översätta ditt betyg och du kan beställa direkt online.

Om du vill studera utomlands måste du översätta dina betyg och normalt krävs en auktoriserad översättning. Vi utför auktoriserad översättning av betyg till engelska och ytterligare 24 språk direkt online och ofta med leverans inom 24 timmar. Kräver universitetet eller högskolan att översättningsbyrån sänder översättningen direkt till antagningsenhet så gör vi också gärna det utan extra kostnad.

Vi använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas

Vi eftersträvar att använda lokalt auktoriserade översättare för att du inte skall behöva notarisera översättningen. Dvs. om du skall studera i USA så kommer en av våra översättare som är auktoriserad i USA att genomföra översättningen, skall du studera i Australien så gör en av våra australiensiska översättare översättningen av ditt betyg. Orsaken till detta är att auktorisationen för en översättare enbart gäller i det land där översättaren är auktoriserad och skall den användas utanför landet så måste notarius publicus stämpla översättningen för att bekräfta att översättaren är auktoriserad. Detta kostar ca 500 kr och är en kostnad du slipper om vi gör översättningen.

Auktoriserad översättning av betyg till 51 språk varav 25 online

Vi utför översättning av dina betyg och examina till och från följande språk:  arabiska, vitryska, bengaliska, bosniska, bulgariska, kinesiska, tjeckiska, danska, holländska, engelska, estniska, persiska, flamländska, franska, tyska, grekiska, gujarati, haitisk kreol, hebreiska, hindi, ungerska, indonesiska, italienska, japanska, kannada, koreanska, lettiska, latin, makedonska, malajiska, malayalam, marathi, mongoliska, norska, polska, portugisiska, punjabi, pashto, rumänska, ryska, slovakiska, slovenska, spanska, svenska, tagalog, tamil, thai, turkiska, ukrainska, urdu och vietnamesiska.

Måste jag sända in mina originalbetyg för att få dem översatta?

Vi behöver bara tydliga kopior av dina betyg. Generellt sett kan du ladda upp inskannade kopior eller en tydlig bild tagen med en Ipad eller telefon.

Har du frågor kontaktar du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group.Vi utför auktoriserad översättning av bl.a. betyg mellan 25 språk direkt över internet.