The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningstjänst för turistnäringen, flygbolag, hotell och semesterorter

Översättningsbyrå specialiserad på marknadsföringsöversättning inom turistnäringen, hotell och flygbranschen.

The Native Translator utför kvalitetssäkrade översättningar för resenäringen globalt. Idag sker en mycket stor del av destinationsmarknadsföringen online och det samma gäller själva bokningen av resan och hotelluppehållet. Det är därför oerhört viktigt att den information man presenterar online som reseföretag är uppdaterad, korrekt och relevant och inte minst att den också finns tillgänglig på den potentiella kundens modersmål. Det är de första 7 sekunderna på din hemsida som avgör om detta är en destination, ett hotell eller ett flygbolag som man vill resa till eller med.

Det finns undersökningar som visar på att inom vissa språkområden t.ex. franska och japanska så förlorar man över 80% av de potentiella kunderna om de inte kan få information på franska resp. japanska. Detta är viktigt att tänka på när man beslutar sig för på vilka språk man vill informera, det räcker inte med engelska om man vill nå en bred publik globalt.

Vi erbjuder ett stort utbud av översättningstjänster för rese- och turistindustrin, inklusive:

  • Översättning av broschyrer
  • Översättning av webbsidor
  • Översättning av rundturs- och semesterguider
  • Översättning av produktbeskrivningar
  • Menyöversättning, även känt som “översättning av systemtexter”

Som ISO 17100-certifierad översättningsbyrå garanterar vi kvalitén på de översättningar vi levererar. Vi följer strikta procedurer och har stränga kvalitetskontroller som börjar med sättet vi selekterar översättare på. Samtliga är universitetsutbildade och med kompetens inom marknadsföring.

Kontakta oss!

Oavsett om ni befinner er i det kritiska skedet där ni skall lansera en ny produkt, eller ge er in på en ny marknad, så erbjuder The Native Translator en produktportfölj som effektivt kan stödja er i detta. Tveka inte utan kontakta oss redan idag för information om vad vi kan göra för er. Ni når oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.