Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningstjänster för energisektorn

Professionella översättningar för vindenergi-, olje- & gasindustrin ISO 17100

The Translator Group är en översättningsbyrå specialiserad inom energisektorn. Vi tillhandahåller flerspråkiga kommunikationslösningar för energisektorn och allmännyttiga företag som levereras med högsta kvalitet i mer än 600 språkkombinationer.  Med över 5 500 professionella facköversättare och kontor på 4 kontinenter kombinerar vi lokal närvaro med internationell skalbarhet.

Energirelaterade kvalitetsöversättningar till fler än 100 språk

Energi och miljö är viktiga globala frågor och ditt företag behöver kunna kommunicera med kunder och andra aktörer på många olika marknader. The Native Translator har lång erfarenhet av energisektorn och erbjuder korrekta och tillförlitliga översättningar – vare sig ni är ett privat företag, en myndighet, en förening eller en icke-statlig organisation. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att du får en exakt och högkvalitativ översättning av dina dokument att dina texter översätts konsekvent så att de är målgruppsanpassade och lättlästa med bra flyt. Oavsett om det handlar om gränsöverskridande investeringar, kontrakt, marknadsföring, produktinformation eller juridiska dokument så kommer ert budskap fram klart och tydligt.

Vi har erfarenhet från otaliga energiöversättningsprojekt

På The Native Translator kan vi hjälpa dig med alla dina översättningsbehov inom energi och miljö:

  • Avtal
  • Miljöpolicyer
  • Multimediainnehåll för marknadsföring
  • Produkt- och tekniska manualer samt bruksanvisningar
  • Säkerhetsdatablad (MDSS)
  • Strategiska bedömningar
  • Tekniska rapporter 
  • Utvärdering av miljöpåverkan
  • Webbsidor, marknadsföringsmaterial och PowerPoint-presentationer

Snabba, pålitliga översättningstjänster

I vår globala ekonomi kan en händelse som inträffar på en kontinent snabbt påverka investeringar, prissättningar eller ledningsstrategier på en annan. På ett ögonblick kan allt som en gång var säkert inom energirelaterade affärer förändras. Vi är vana vid att översättningsprojekt kan ha korta deadlines. Oavsett hur komplext ditt projekt är så hittar vi en lösning som ger dig en punktligt levererad översättning av hög kvalitet.

Energirelaterad översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 kvalitetsstandarden för översättningsföretag. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar till engelska.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Översättning av energirelaterade dokument

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på  e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>