The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kvalitetssäkrade översättningar för medicinska kliniker

Vilket intryck ger er hemsida, vad säger den om kvalitén på era medicinska tjänster? De första 7 sekunderna avgör om kunden stannar eller går till en konkurrent, kanske är det dags att ge den en genomgång eller varför inte öka tillgängligheten med ytterligare ett språk!

Medicinsk turism har blivit ett begrepp och för många är den första och kanske enda kontakten med ett sjukhus eller en klinik en hemsida. Man söker sig till kliniker och vårdinrättningar där informationen är tillgänglig på engelska och då är det viktigt att kvaliten på texen är sådan att den är förtroendeingivande. Webbsidans eller hemsidans utformning och textkvalitet är ofta en mycket viktig faktor vid patientens beslut. 

En hemsida som är skriven på dålig engelska ger ett dåligt intryck vilket kan avskräcka potentiella patienter.

Så... hur välskriven är den engelska versionen av er hemsida, ger den en korrekt bild av kvalitén på era medicinska tjänster till den som söker medicinsk hjälp? Skulle en korrekturläsning eller språkgranskning av en copywriter med engelska som modersmål hjälpa, kanske behöver ni översätta hemsidan till fler språk? 

The Native Translator är specialiserad på medicinsk och medicinteknisk översättning. Vi arbetar med ett stort antal medicinalbolag och producenter av medicinteknisk utrustning. Samtidigt så arbetar vi mer och mer med marknadsföringsrelaterad översättning riktad mot medicinalbranschens kunder. Här utgör översättning och lokalisering a hemsidor för sjukhus och privatkliniker en stor post.

Vi utför marknadsföringsrelaterad medicinsk översättning till över 100 språk. Det vi upplever idag är att kliniker runt om i Europa i allt större utsträckning översätter sina hemsidor inte bara till engelska utan också till arabiska, kinesiska, ryska, spanska och italienska. Detta är en trend som pågått under de senaste 5-6 åren och sannolikt så kommer denna utveckling att fortsätta.

Kvalitet du kan lita på

The Native Translator som är en del av The Translator Group, en global översättningsbyrå med säte i utanför Zürich i Schweiz, är kvalitetscertifierad enligt ISO17100 en certifiering specifikt för översättningsbyråer. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet, detta ger dig som kund trygghet.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. Samtliga medarbetare är omfattade av ett sekretessavtal.

För mer information kan ni kontakta oss på Opens window for sending emaile-post.

Du kan få din offert på under 1 minut och beställa din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå specialiserad på översättning av medicinska texter och dokument.