The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionella översättningar för fastighetsbranchen

Juridiska och byggtekniska översättningar för fastighetsbranchen

The Native Translator tillhandahåller professionella och högkvalitativa översättningstjänster för fastighetsbranschen. Vi utför kvalificerad juridisk och byggteknisk översättning till över 100 språk, översättningar som är skräddarsydda för att möta era behov och göra det möjligt för er att snabbt komma till avslut i fastighetsaffärer.

En specialiserad översättningstjänst för fastighetsbranschen

Fastighetsmäklare, advokater, säljare och köpare har behov av snabb och enkel tillgång till kvalificerade översättningar av fastighetsrelaterade dokument. Vi lever upp till fastighetsbranschens krav på och behov av en kompetent översättningstjänst. Med ett stort antal högkvalificerade och erfarna översättare som som inte bara kan branschen utan ochså dess specifika terminologi kan vi snabbt möta ert behov av hjälp.

Vi utför rutinmässigt översättningar åt fastighetsmäklare, fastighetsförvaltare, banker, juristfirmor, fastighetsbolag, investerare och husköpare. Det spelar ingen roll om ni är ett större fastighetsbolag med ett stort flerspråkigt översättningsprojekt som skulle ha varit klart igår, eller en första gångens husköpare som behöver ett fastighetsrelaterat dokument översatt. Alla översättningar levereras per brev eller e-post.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad översättning direkt över internet.