The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningar för olje- och gasindustrin.

Översättningstjänster för energisektorn och oljeindustrin. Snabba och pålitliga översättningar inom gas, olja & vindenergi.

I vår globala ekonomi kan en händelse som inträffar på en kontinent snabbt påverka investeringar, prissättningar eller ledningsstrategier på en annan. På ett ögonblick kan allt som en gång var säkert inom energirelaterade affärer förändras. The Native Translator erbjuder snabba och professionella översättningstjänster inom energiindustrins alla områden. 

Teknisk, juridisk och finansiell specialistöversättning för energisektorn

Vi hanterar alla former av energirelaterad översättning inom teknik, juridik och ekonomi. Våra översättare är fackmän som har praktisk erfarenhet från energisektorn, förstår teknik och säkerhetsfrågor och kan terminologin. De är medvetna om vilken kritisk roll denna information kan ha när det gäller ledningsbeslut vad gäller juridiska och ekonomiska frågor. Oavsett om det handlar om multinationella investeringar eller kontrakt; försäljning, marknadsföring eller produktinformation, så kommer ert budskap att levereras klart och tydligt.

Exempel på Gas- & Oljeöversättningsprojekt:

  • Produkt-, teknik- och arbetsmanualer
  • Alla typer av översättningar inom petrokemi
  • Säkerhetsdatablad (MDSS)
  • Strategiska bedömningar
  • Affärskontrakt
  • Uppströmsdokument (utforskning och produktion)
  • Nedströmsdokument (raffinering och kommersialisering)
  • Olje- och gastransportdokument
  • Utländsk oljelagstiftning

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.