The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator reducerar översättningskostnaden

Översättningskostnad - Pris på översättning

The Native Translator pressar ner kostnaden för översättningstjänster genom en effektiv och modern organisation. Vi har en väletablerad grupp av lingvister specialiserade på översättningar inom respektive industrigren. För närvarande hjälper vi kunder i Europa, USA och Asien, och arbetar med många av världens ledande industriföretag.

Våra översättare kan din bransch

Varje översättare, granskare och våra projektledare handplockas baserat på branscherfarenhet, och många kommer från en bakgrund inom respektive bransch och detta för att kunna tillhandahålla terminologiskt perfekta översättningar. De arbetar tillsammans med en flerspråkig projektledningsgrupp, och har omfattande erfarenhet av att hantera en mängd olika projekt som sträcker sig från teknisk dokumentation till fullständiga moduler för e-lärande, samt marknadsföringsmaterial av hög profil.

Vi arbetar med minnesverktyg eftersom detta är väsentligt för att effektivt kunna reducera kostnaden på många översättningsprojekt. Faktum är att detta kan öka effektiviteten och minska kostnaden för din översättning med så mycket som 40 %. 

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad översättning direkt över internet.