The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Snabba och korrekta översättningar för e-handel och mjukvaruindustrin

Öka er vinstpotential med vår snabba och kostnadseffektiva flerspråkiga lokaliserings och översättningstjänst.

Vi är specialister på översättning och lokalisering av mjukvara. Våra översättare har mycket lång erfarenhet av att arbeta med mjukvara och t.ex mobilteknologi. Vi tillhandahåller snabba och kostnadseffektiva översättningar och lokaliseringar av e-handelsplattformar, mjukvara, appar, mobilteknologi mm. Vår fokus är på att säkerställa att era produkter når marknaden snabbare och effektivare samtidigt som kostnaderna hålls på en konkurrenskraftig nivå.

Översättning och lokalisering av mjukvara och systemtexter

Vår grupp för teknologi och programvara hanterar översättnings- och lokaliseringsprojekt till fler än 100 språk. The Native Translators översättare väljs ut genom en noggrann urvalsprocess för att säkra att era texter och dokument översätts korrekt och med korrekt industriterminologi.

Varje uppdrag skräddarsys efter era behov oavsett om det gäller hemsidor, användarmanualer, installationsguider, systemtexter, marknadsföringsmaterial eller teknisk dokumentation och datablad. Mjukvarulokalisering är ett nyckelområde för oss och vi har lång erfarenhet av just detta.

Vi använder oss av avancerade CAT-redskap för att hjälpa oss att hantera era översättningsprojekt på ett kostnadseffektivt sätt.Vi upprättar kundspecifika översättningsminnen för att säkra att just er terminologi envänds homogent inom och mellan olika dokument.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad översättning direkt över internet.