The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningsbyrå för IT industrin

Översättning och lokalisering av mjukvara, manualer, användargränssnitt mm.

Början av 2000-talet kännetecknades av den snabba tillväxten och utvecklingen av informationstekniker. Användandet av moderna IT-lösningar inom produktionsindustrin har lett till en märkbar ökning av dess effektivitet och har överskridit geografiska gränser. I dagsläget finns informationstekniker inbäddade i nästan varje del av det mänskliga livet, från affärer och utbildning till fritid och vila. Personliga datorer, mobiltelefoner, fax och internet har inte bara blivit en väsentlig del av den tekniska utvecklingen utan spelar även en viktig roll i våra vardagsaktiviteter, vilket gör det möjligt för länder som är separerade av språk och avstånd att dela information och kommunicera med varandra. Inga företag kan ignorera nödvändigheten av att översätta sina informationsresurser till en mängd olika språk. Det är här The Native Translator kliver fram som specialiserad översättningsbyrå för IT industrin och erbjuder IT-översättningstjänster av hög kvalité.

Vi tillhandahåller professionella översättnings- och lokaliseringstjänster inom följande områden: Internetteknologier, telekommunikation, programvara, grafik, e-handel, nätverks- och systemadministration, o.s.v.

The Translator Group där The Native Translator är en del är en av de ledande översättningsbyråerna för IT industrin. Vi tillhandahåller alla typer av översättnings- och lokaliseringstjänster och arbetar i alla typer av dokument och filer. Våra översättare är kompetenta språkexperter med en bred erfarenhet inom informationsteknik och telekommunikation och har genomgått utbildning inom IT-översättning. Oavsett storlek och komplexitet på ert projekt så kan vi erbjuda attraktiva priser, med över 5 000 professionella facköversättare och kontor på 4 kontinenter så erbjuder vi både lokal närvaro och internationell skalbarhet.

Lokalisering av mjukvara till över 140 språk

Vi kan leverera IT-översättningar av högsta kvalité till över 140 språk, inklusive engelska, spanska, tyska, italienska, franska, arabiska, polska, ryska, kinesiska, japanska, koreanska och svenska, och vi är beredda att beakta alla era behov.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.