The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till spanska inom juridik, ekonomi, medicin samt teknik online

Auktoriserad översättning från svenska till spanska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med över 15 års erfarenhet av auktoriserad översättning av dokument och lagtexter till spanska. Officiella dokument, som födelseattester, betyg, universitetsexamina, vigselbevis, registerdokument, domar, kontrakt och avtal, patientjournaler och många fler, översätter vi från svenska, engelska och över 100 andra språk till spanska.

När du beställer en auktoriserad översättning till spanska så levererar vi översättningen stämplad och signerad av en översättare som är auktoriserad av det spanska utrikesdepartementet. Översättningen kommer via e-post som PDF och om begärt sänder vi ett original med posten till din hemadress.

Auktoriserad översättning till spanska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till spanska direkt över internet.