The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad spansk översättning till marknadens bästa pris

Auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument från svenska till spanska direkt online

The Native Translator är världsledande på att tillhandahålla auktoriserade översättningar av dokument till bl.a. spanska över internet. Våra översättare är alla auktoriserade översättare dvs. översättare som är kvalitetskontrollerade av Kammarkollegiet eller motsvarande myndighet i utlandet. I Spanien är det utrikesdepartementet som auktoriserar översättare och då vi alltid använder lokalt certifierade översättare så innebär detta att om du låter oss göra din översättning så behöver den inte lagaliseras hos notarius publicus.

Behöver du få din födelseattest eller andra dokument översatta av invandrings-, juridiska-, professionella- eller akademiska skäl t.ex. vid ansökan till universitet utomlands? Skall du på semester och behöver översätta ditt körkort, inga problem vi hanterar detta och oftast inom 24 timmar.

Med över 5 000 professionella översättare är vi en av de största byråerna och hanterar allt från översättning av betyg till stora uppdrag i samband med företagsuppköp eller fusioner. Oavsett ditt behöv kan vi lösa ditt uppdrag så om du har dokument som du behöver översättafrån svenska till spanska så tveka inte utan ta Opens window for sending emailkontakt med oss.

Spansk översättning med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO17100. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet. Så får du som vår kund högsta möjliga säkerhet.
I vår översättningsprocess kontrolleras den översatta texten av ytterligare en facköversättare, som har textens målspråk som sitt modersmål. Kontrollen gäller grammatik, rättstavning, interpunktion och syntax samt att texten är korrekt återgiven samt fullständig. På The Native Translator är denna process certifierad enligt den internationella standarden ISO 17100 för facköversättningar. Den innehåller följande:

  • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
  • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
  • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
  • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
  • Strategisk användning av tekniska resurser
  • Beaktande av kundfeedback
  • Internationell jämförbarhet
  • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Här får du din offert

Du har möjlighet att inom 1 minut få en offert av oss och kan också beställa din översättning direkt här online  « Opens internal link in current windowVisa offertOpens internal link in current window ». Vi garanterar en översättning på 3 A4-sidor eller 800 ord inom 24 timmar!

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.