The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Certifierad översättning till engelska från över 100 språk.

Certifierad engelsk översättning - översättningar som accepteras i hela världen

Det finns ingen standard som globalt bestämmer vad som krävs för en certifierad översättning. Vilken typ av certifiering som ert dokument kräver beror istället på ett antal faktorer, såsom vilket land som ska ta emot översättningen, vilken organisation det rör sig om, m.m. The Native Translator tillhandahåller certifierade översättningar till varje språk där det är möjligt; vi är nätets experter på certifierad översättning.

Det krävs en certifierad översättning när översättningen skall användas i officiella sammanhang

Certifierade översättningar krävs vanligtvis när man skickar in officiella dokument på främmande språk, och som exempel kan vi nämna födelse- och dödsattester, vigseltillstånd, skilsmässoförordnanden, universitetsbetyg, o.s.v. Om ni behöver skicka in en certifierad översättning, vänligen kontrollera vilka krav som finns och vilken typ av certifiering det handlar om innan ni beställer översättningen. Om ni emellertid inte har lyckats få tag i den information som krävs, så hjälper vi er, vi har erfarenheten och kunskapen.

Certifierade översättningar med kvalitetsgaranti

När ni beställer en certifierad översättning av The Native Translator så kan ni vara säker på att ni får en översättning av hög kvalité som kommer att accepteras av er motpart. Få en offert redan nu, klicka på Opens internal link in current windowvisa offert det tar under 1 minut. Har du frågor eller behöver hjälp så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi ä certifierade enligt både ISO 17100 och CAN/CGSB 131.10. Vi utför teknisk översättning, juridisk översättning, medicinsk översättning, finansiell översättning mellan 25 språk och är marknadsledande på certifierad översättning online.