The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Billig kvalitetsöversättning

Billiga översättningar av hög kvalité levererade dygnet runt, året runt är det möjligt?

The Native Translator har byggt upp en miljövänlig effektiv organisation. Samtidigt som vi har sänkt våra rörelsekostnader till en mycket nivå långt under de flesta andra översättningsbyråer så sparar vi vår miljö från utsläpp då vi är helt CO2 neutrala.

Den miljömedvetna helt CO2 neutrala översättningsbyrån

Vi är helt och hållet digitala och har inga stora kontor, men är ändå närvarande på samtliga kontinenter, då vi har både översättare och projektledare runt om i världen som tillhandahåller våra tjänster dygnet runt årets alla dagar. De flesta andra större översättningsbyråer som arbetar globalt har stora kontor spridda runt om i världen, det är inte gratis och det är du som kund som betalar för detta. Opens internal link in current windowHos oss beställer du din översättning online.

Vi är en modern, effektiv och dessutom ISO17100 certifierad översättningsbyrå

Vi är övertygade om att detta hör till det förflutna, vi inte tror att du som kund är intresserade av att besöka er översättare. I själva verket så föredrar alla våra kunder att på ett säkert sätt leverera översättningsmaterialet direkt till vår säkra online-server, och önskar även att ta emot det översatta materialet elektronisk. Undantaget är auktoriserade översättningar där en papperskopia ibland krävs, men då är DHL och TNT väldigt hjälpsamma med leveransen. Som du kan förstå är våra rörelsekostnader lägre än konkurrerande byråer och det kommer dig som kund tillgodo iform av billiga översättningar.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Så översättningar av hög kvalité behöver inte vara särskilt dyra, det är bara en fråga om organisation. Hos oss får du billiga översättningar med kvalitetsgaranti.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå och del av The Translator Group en global översättningsbyrå specialiserad på teknisk översättningjuridisk översättning, medicinsk översättning, finansiell översättning och auktoriserad översättning online.