The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från svenska till spanska av juridiska och finansiella dokument och texter

Vi utför auktoriserad översättning till spanska online, ISO17100 certifierad spansk översättningsbyrå.

När du behöver översätta personliga dokument som födelseattester, vigselbevis, skilsmässodomar, körkort, pass, polisrapporter, adoptionspapper, rekommendationsbrev, diplom, gymnasie- och universitets-, högskolebetyg, kontrakt och avtal, patientjournaler och andra texter och dokument från svenska till spanska så kan vi hjälpa dig. Den här typen av dokument måste normalt sett alltid översättas av en översättare som är auktoriserad att översätta från svenska till spanska. En översättning gjord av en icke auktoriserad översättare kommer sannolikt ej att accepteras av  mottagaren.

Auktoriserad översättning av dokument till spanska

Vi utför auktoriserad översättning av dokument och texter till spanska, du kan beställa din översättning direkt online. Våra översättare är auktoriserade av utrikesdeparetementet i Spanien och därför behöver du ingen apostille till en översättning gjord hos oss. Apostillens enda funktion är att då översättningen gjorts i ett annat land än där mottagren finns bekräfta att översättaren är auktoriserad att utföra översättning från svenska till spanska.

Universitetsutbildade översättare till spanska med fackkompetens

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god. Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt spanska modersmål.

Hos oss kan du beställa din översättning dygnet runt

Oavsett när ditt översättningsbehov uppstår så kan vi hjälpa dig. Med över 5 000 professionella översättare så kan vi hantera mycket stora projekt snabbt. Som dygnsöppen byrå är vi redo att hjälpa er med ert översättningsbehov dygnet runt, alla dagar. Vi utför auktoriserade översättningar till och från spanska från över 100 andra språk. 

Översättning till spanska med kvalitetsgaranti

The Translator Group och The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vad ISO17100 certifieringen innebär här: ISO17100

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning till spanska direkt över internet.