The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från svenska till spanska

Auktoriserad översättning från svenska till spanska av juridiska, finansiella samt medicinska dokument, du kan beställa en auktoriserad översättning till spanska direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning bl.a. från svenska till spanska och det direkt online.

Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet och/eller det spanska utrikesdepartementet och därför accepteras en auktoriserad översättning till spanska gjord av oss oavsett om den skall användas inom det officella Spanien eller bland spanska företag och banker. Skall din översättning användas i Mexiko eller Argentina så använder vi översättare som är auktoriserade där.

Vi arbetar enbart med universitetsutbildade auktoriserade översättare med spanska som modersmål. De har lång erfarenhet som professionella översättare med specialistkunskap inom sina respektive fackområden oavsett om det är inom spansk juridik, ekonomi eller medicin.

Utöver auktoriserad översättning till spanska utför vi professionell facköversättning till spanska:

  • Spansk finansiell översättning
  • Spansk juridisk översättning
  • Spansk PR och marknadsföringsöversättning
  • Spansk medicinsk översättning
  • Spansk teknisk översättning

Översättning från svenska till spanska med kvalitetsgaranti

Genom att beställa en auktoriserad översättning så har du tagit första steget mot en kvalitetssäkrad översättning. Det faktum att översättaren är testad vad gäller både språk- och specifika ämneskunskaper är viktigt. När du sedan beställer din översättning hos en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som The Native Translator så har du ökat kraven ytterligare och du kan vara säker på att den översättning du mottager lever upp til mycket högt ställda krav.

Få en offert på din översättning snabbt och enkelt direkt online

Ladda upp ditt dokument eller din text i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal. På under 1 minut så får du information om både pris och förväntad leveranstid. Accepterar du priset så kan du betala säkert med ditt kreditkort direkt online. Skulle du har frågot så är vi tillgängliga dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.