The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till engelska

Auktoriserad översättning till engelska med leverans över internet dygnet runt inom juridik, finans, ekonomi och medicin.

The Native Translator är världsledande på att tillhandahålla högkvalitativa certifierade och auktoriserade översättningar till och från bl.a. engelska. Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning mellan svenska och engelska på under 24 timmar.

Universitetsutbildade engelska översättare med fackkompetens

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god. Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Tack vare ett mycket stort globalt nätverk av certifierade och auktoriserade översättare så kan vi oavsett om din översättning skall användas i England, USA eller Australien hantera uppdraget. Behöver du en auktoriserad översättning till engelska i USA så kommer den att göras av en ATA certifierad översättare, i Australien använder vi NAATI certifierade översättare.

Auktoriserad översättning till engelska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.