The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell rysk översättning - facköversättning och auktoriserad översättning mellan svenska och ryska

Översättning från svenska till ryska och ryska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vi arbetar sedan 2005 med kvalificerad översättning, facköversättning och auktoriserad översättning, inom juridik, finans, medicin samt teknik från svenska till ryska och ryska till svenska men också mellan ryska och tyska, engelska och fler än 30 andra språk.

Våra översättare är universitetsutbildade med minimum 5 års erfarenhet som översättare på heltid. De har utöver gedigna språkkunskaper djupgående kompetens inom sina respektive fackområden och översätter självklart endast till sitt modersmål.

Du kan beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från ryska direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning ryska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från ryska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från ryska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, körkort, vigselbevis, personbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till ryska eller ryska till svenska.

Auktoriserad översättning mellan svenska och ryska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till ryska och ryska till svenska och certifierade översättningar mellan ryska och övriga språk, dvs översättningar gjorda av översättare med kompetens motsvarande en auktoriserad översättare från ryska till svenska men med sin auktorisering gjord i ett annat land. Vi använder alltid översättare auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad. Om du beställer om en auktoriserad översättning från ryska till engelska och denna skall användas i England så kommer översättningen att göras av en av våra översättare som är auktoriserad i England. Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från ryska

Vi utför ryska översättningar till mer än 100 olika språk varav 25 direkt online. Vi lägger mycket stor vikt vid översättningarnas kvalitet, och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen. Vi är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Du beställer din översättning direkt online:

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!