The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell rysk översättning - facköversättning och auktoriserad översättning mellan svenska och ryska

Översättning från svenska till ryska och ryska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vi arbetar sedan 2005 med kvalificerad översättning, facköversättning och auktoriserad översättning, inom juridik, finans, medicin samt teknik från svenska till ryska och ryska till svenska men också mellan ryska och tyska, engelska och fler än 30 andra språk.

Våra översättare är universitetsutbildade med minimum 5 års erfarenhet som översättare på heltid. De har utöver gedigna språkkunskaper djupgående kompetens inom sina respektive fackområden och översätter självklart endast till sitt modersmål.

Du kan beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från ryska direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning ryska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från ryska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från ryska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, körkort, vigselbevis, personbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till ryska eller ryska till svenska.

Auktoriserad översättning mellan svenska och ryska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till ryska och ryska till svenska och certifierade översättningar mellan ryska och övriga språk, dvs översättningar gjorda av översättare med kompetens motsvarande en auktoriserad översättare från ryska till svenska men med sin auktorisering gjord i ett annat land. Vi använder alltid översättare auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad. Om du beställer om en auktoriserad översättning från ryska till engelska och denna skall användas i England så kommer översättningen att göras av en av våra översättare som är auktoriserad i England. Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från ryska

Vi utför ryska översättningar till mer än 100 olika språk varav 25 direkt online. Vi lägger mycket stor vikt vid översättningarnas kvalitet, och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen. Vi är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vad kostar en översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till eller från ryska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från ryska direkt över internet.