The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning av CV

En professionell översättning av ditt CV är en förutsättning för att du skall komma i betrakning om du söker jobb utomlands.

Våra översättare hjälper dig med en kvalitativ översättning av ditt CV och personliga brev till engelska eller något av de andra över 40 språken som vi arbetar med. En förutsättning för att du skall uppfattas som intressant jobbsökande är att du presenterar dig med ett professionellt översatt CV. Ditt CV är ditt visitkort och avgör om du kommer vidare i rekryteringsprocessen.

Det finns därför all anledning att lägga tid på att författa ett CV som på ett bra sätt ger en bild av vem du är, vad du kan och vilken erfarenhet du har men du bör också säkra dig att översättningen är av hög kvalitet och förmår att förmedla samma budskap som i din originaltext.

Översättning av ett CV kräver mer än språkkunskaper

Översättning av ett CV kräver mer än språkkunskaper. Förutom språk och grammatik, måste översättaren också vara väl insatt i jobb relaterade tekniska termer inom ditt område. Därför är The Native Translators modersmål lingvister inte bara kunniga i de språk de översätter, men kan också den tekniska och akademiska terminologin som behövs för att kunna översätta ett CV och det till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.