Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av CV

En professionell översättning en förutsättning för att komma vidare i rekryteringsprocessen

En förutsättning för att du skall uppfattas som intressant jobbsökande är att du presenterar dig med ett professionellt översatt CV. Ditt CV är ditt visitkort och avgör om du kommer vidare i rekryteringsprocessen. Det finns därför all anledning att lägga tid på att författa ditt CV, ett CV som speglar vem du är och vad du kan, vilken erfarenhet du har men du bör också säkra dig att översättningen är av hög kvalitet och förmår att förmedla samma budskap som din originaltext.

Våra översättare hjälper dig med en kvalitativ översättning av ditt CV och personliga brev till engelska eller något av de andra över 30 språk som vi arbetar med. De har har en akademisk språkutbildning från universitet och målspråket som modersmål.

Översättning av ett CV kräver mer än språkkunskaper

Översättning av ett CV kräver mer än språkkunskaper. Förutom språk och grammatik, måste översättaren också vara väl insatt i arbetsrelaterade tekniska termer inom just ditt område. Därför är The Native Translators modersmål lingvister inte bara kunniga inom de språk de översätter, men kan också den tekniska och akademiska terminologin som behövs för att kunna översätta ett CV och det till sitt modersmål.

Vad är det för skillnad på ett svenskt och ett internationellt CV?

Den största skillnaden ligger i formalia, dvs. hur du skriver datum, beskriver utbildningsnivåer etc. Men om du ska översätta ett svenskt CV så skall du också tänka på att man i ett internationellt CV oftare lägger tyngdpunkten på vad du faktiskt presterat, uppnådda resultat och mycket mindre på vilka titlar du haft.

Kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Hur mycket kostar en översättning av ett CV?

Ladda upp ditt CV direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en kvalitetsöversättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>