The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av dokument, handlingar och texter online

The Native Translator utför auktoriserad översättning av dokument, handlingar och texter online. Vi gör så långt möjligt alltid översättningen i det land där den auktoriserade översättningen av dokumentet eller texten skall användas då det inte finns en internationell standard för auktoriserade översättningar.

Våra auktoriserade översättningar kännetecknas av:

  • Snabbhet utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning av dokument inom 24 timmar. 
  • Dokument som är översatta och certifierade för officiell användning i det land där de ska användas.
  • Utöver auktoriserade översättningar kan vi ordna apostille samt attesterade kopior av era dokument. 
  • Alla dokument vi tar emot behandlas som konfidentiella, och alla våra översättare har bindande sekretessavtal med oss.
  • Våra översättare är all professionella översättare med kompetens inom det fackområde de översätter och auktoriserade eller certifierade i det land där de arbetar.

Auktoriserade översättare auktoriseras i Sverige av Kammarkollegiet. Det finns idag auktoriserade översättare till svenska från 29 språk i Sverige och från svenska till 26. Vi erbjuder dock certifierad översättning som är den engelska termen till och från över 100 språk. Notera att det i Sverige inte finnas översättare auktoriserade mellan två utländska språk utan endast till och från svenska.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.