The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från nederländska till svenska och svenska till nederländska

Auktoriserad översättning mellan nederländska och svenska samt svenska och nederländska inom juridik, ekonomi och finans, medicin och teknik.

Vi utför auktoriserad översättning till och från nederländska där du beställer din översättning direkt online. Du laddar upp ditt dokument i vår portal och får direkt både pris och förväntad leveranstid. Så snart din översättning är klar får du en email med en länk där du kan ladda ned översättningen. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post.

Auktoriserade översättning till och från nederländska snabbt och bekvämt.

  • Snabbhet utan att göra avkall på kvalitén. Vi levererar en auktoriserad översättning till/från nederländska och ofta inom 24 timmar. 
  • Dokument som är översatta och certifierade för officiell användning i det land där de ska användas.
  • Alla dokument vi tar emot behandlas som konfidentiella, och alla våra översättare har bindande sekretessavtal med oss.
  • Våra översättare är all professionella översättare med kompetens inom det fackområde de översätter och auktoriserade eller certifierade i det land där de arbetar.

Nederländska facköversättare som kan ditt ämnesområde

Våra översättare till/från nederländska är professionella facköversättare med kompetens inom det fackområde de översätter.  Med facköversättare menas en person som inte enbart är lingvist utan också har en fackkunskap inom ett specifikt ämnesområde, det kan vara ekonomi, teknik, IT eller t.ex. medicin. Våra översättare är alla  universitetsutbildade med lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde.

Auktoriserad översättning till och från nederländska med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. När du beställer en auktoriserad översättning till eller från nederländska hos oss så så kan du vara säker på att du får en kvalitetsöversättning, vi lämnar kvalitetsgaranti på samtliga de översättningar vi utför.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning av dokument och texter direkt över internet.