The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från tyska till svenska

Professionell översättning från tyska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin, teknik samt generella texter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning bl.a. från tyska till svenska. Vi översätter mellan 30 språk, över 800 språkkombinationer från tyska till svenska direkt online och mellan tyska och över 100 andra språk via vår partner Öppnar extern länk i nytt fönsterThe Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning från tyska till svenska

Juridiska och finansiella dokument måste oftast översättas av en auktoriserad översättare för att accepteras. Vi utför auktoriserad översättning från tyska till svenska men också från tyska till över 30 andra språk.

Våra tyska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning från tyska till svenska?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du offert på översättning från tyska till svenska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.