The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av registerutdrag

Auktoriserad översättning av registerutdrag mellan 30 språk

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning. När du snabbt behöver få en auktoriserad översättning av t.ex. ett registerutdrag så kan vi hjälpa dig. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi snabbt utföra en auktoriserad översättning och till över 30 språk oavsett om det gäller ett registerutdrag eller något annat juridiskt dokument.

Du kan beställa en auktoriserad översättning av ditt registerutdrag online, vi kan ofta leverera inom 24 timmar

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, registerutdrag, körkort, pass etc.

Översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så kontrolleras vårt arbete regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet. Vi garanterar att våra översättningar är både språkligt och terminologiskt korrekta.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ett registerutdrag?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt registerutdrag.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.