The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av patientjournaler och andra medicinska texter

Medicinsk översättning av patientjournaler online. The Native Translator är en ISO17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå som levererar högkvalitativ översättning av dokument och texter inom medicin, medicinteknik och farmakologi t.ex. patientjournaler.

The Native Translator har arbetat med kvalificerad medicinsk, medicinteknisk och farmakologisk översättning sedan 2005 och utför fackmässig medicinsk översättning av t.ex. patientjournaler direkt online helt anonymt. Vi översätter patientjournaler till 30 språk bl.a. engelska, tyska, franska och spanska.

Medicinska facköversättningar ställer mycket höga på kompetens

Medicinsk översättning ställer generellt mycket stora krav på kompetens, terminologiskt kunnande och noggrannhet hos den medicinska översättaren. Våra medicinska översättningar utförs därför alltid av kvalificerade medicinska facköversättare och språkutbildade läkare med expertis inom det aktuella medicinska området.

Översättning av dokument och texter inom medicin och farmakologi 

Medicinska översättningar är ett stort och mycket brett ämnesområde och omfattar allt från avhandlingar, kliniska studier, patientjournaler till marknadsföringsmaterial som t.ex. medicinska hemsidor.

Kvalitet du kan lita på

The Native Translator som är en del av The Translator Group, en global översättningsbyrå med säte i utanför Zürich i Schweiz och är certifierad enligt ISO17100 en kvalitetscertifiering specifik för översättningsbyråer. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet, detta ger dig som kund trygghet. Vi arbetar med några av världens största medicinbolag och i Sverige bland annat med Karolinska institutet och Astra Zeneca.

Sekretess

Vi hanterar dagligen känslig information och är naturligtvis alltid mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. Vi lever i alla avseenden upp till GDPR förordningen från maj 2018.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av din patientjournal?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av din patientjournal.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad medicinsk översättningsbyrå specialiserad på översättning av medicinska texter och dokument.