The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av körkort online

Auktoriserad översättning av körkort mellan 30 språk online

När du snabbt behöver få en auktoriserad översättning av ditt körkort så kan The Native Translator hjälpa dig. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi hjälpa dig med att snabbt översätta dina dokument oavsett om det gäller ett körkort eller något annat dokument. Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där du skall använda översättningen och därför behöver du inte notarisera en auktoriserad översättning av ditt körkort som gjorts av oss utan den är klar att använda så fort du mottagit den.

Auktoriserad översättning online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag, körkort etc.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt körkort?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt körkort online.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning av dokument direkt över internet.