The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg online

Auktoriserad översättning av gymnasiebetyg mellan 30 språk

När du snabbt behöver få en auktoriserad översättning av ditt gymnasiebetyg så är vi lösningen. Med över 1 000 auktoriserade och certifierade översättare så kan vi hjälpa dig med att snabbt översätta dina betyg och det oavsett språkkombination, online hanterar vi 648 språkkombinationer. En auktoriserad översättning av ditt gymnasiebetyg till engelska eller något av de andra mest vanliga språken klarar vi oftast på under 24 timmar.

Vi levererar ditt betyg direkt till skolans antagningsenhet

Antagningsenheterna, framför allt på amerikanska skolor kräver normalt sett att översättningen sänds från översättaren eller översättningsbyrån direkt till skolan, detta gör vi utan extra kostnad.

Auktoriserad betygsöversättning online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning inom medicin, teknik och juridik till auktoriserad översättning av t.ex. domar, avtal, registerutdrag, körkort, betyg mm.

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra översättningar

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och upprätthåller naturligtvis alltid en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning direkt över internet.