The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av bokslut och andra finansiella texter och dokument

Auktoriserad översättning av bokslut mellan 30 språk

När du snabbt behöver en auktoriserad översättning av ditt bokslut eller årsredovisning så kan vi hjälpa dig. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade finansöversättare så har vi de resurser som krävs för att snabbt översätta dina dokument oavsett om det gäller ett bokslut eller något annat finansiellt eller juridiskt dokument. Vi hanterar kvalificerad finansiell översättning till över 30 språk.

Auktoriserad översättning av bokslut och årsredovisningar

Vi hanterar alla former av kvalificerad facköversättning inom finans och juridik samt auktoriserad översättning av t.e.x balansräkningar, kvartalsrapporter och årsredovisningar till engelska, tyska, franska, spanska och ytterligare ca 25 språk.

Korrekt finansiell terminologi

När årsredovisningen skall översättas är det viktigt att uppdraget går till en översättningsbyrå som har rätt kompetens. Som har fastställda rutiner och processer för detta och behärskar ekonomisk terminologi och IFRS riktlinjer. För att resultatet skall bli bra krävs ofta ett samarbete med både ekonomiavdelningen och kommunikationsavdelningen.

Finansiell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess och datasäkerhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad finansiell översättning direkt över internet.