The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av betyg online

Auktoriserad översättning av betyg mellan 30 språk online

När du snabbt behöver en auktoriserad översättning av ditt betyg så kan vi hjälpa dig. Vi utför auktoriserad översättning av betyg till bl.a. engelska, tyska, franska, spanska, italienska och fler än 25 andra språk. Med över 1 000 certifierade och auktoriserade översättare så kan vi utföra en auktoriserad översättning av ditt betyg mycket snabbt och ofta inom 24 timmar. Vi översätter alla typer av betyg och intyg; grundskolebetyg, gymnasiebetyg och andra former för utbildningsbevis. Antagningsenheterna, speciellt på amerikanska skolor kräver ofta att översättningen sänds direkt från översättningsbyrån till skolan, och det gör vi gärna utan extra kostnad.

Auktoriserad översättning av betyg online

Ladda upp en skannad kopia av ditt betyg direkt i vår portal. På under en minut så har du både pris och förväntad leveranstid och du kan beställa direkt online. Ofta levererar vi översättningen inom 24 timmar.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet. Med kvalitetsgaranti menar vi att den betygsöversättning vi levererar är både språkligt och terminologiskt korrekt.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt betyg.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.