The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av försäkringshandlingar till 30 språk

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på professionell facköversättning och auktoriserad översättning av juridiska och finansiella texter och dokument häribland försäkringshandlingar, skaderapporter mm. och direkt över internet.

Auktoriserade översättare och juridiska facköversättare

Våra översättningar utförs av erfarna facköversättare och auktoriserade översättare med lång erfarenhet av juridisk översättning, de har en djupgående ämneskompetens och kan terminologin. Unikt för oss är också att vi endast använder "native translators" dvs. våra översättare översätter enbart till sitt modersmål.

Översättning med kvalitetsgaranti

Som en av få juridiska översättningsbyråer i Europa har vi en dubbel kvalitetscertifiering då vi är kvalitetscertifierade både i Europa och Nordamerika. Med över 5 500 specialiserade facköversättare erbjuder vi en unik kompetens och förmåga när det gäller större och mångspråkiga projekt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av försäkringshandlingar?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av försäkringshandlingar.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ juridisk översättning och auktoriserad översättning direkt över internet.