The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av betyg till tyska direkt online

Här kan du bekvämt, enkelt och direkt online beställa en auktoriserad översättning av ditt grundskole-, gymnasie- eller universitetsbetyg till tyska.

Så här beställer du en auktoriserad översättning av ditt betyg:

  1. Skanna in ditt betyg
  2. Ladda upp det i vår översättningsportal
  3. Följ instruktionen och i tre enkla steg har du beställt en auktoriserad översättning av ditt betyg till tyska. Vi kan nästan alltid leverera en auktoriserad översättning av ditt betyg till inom 24 timmar.
  4. Så snart översättningen är klar så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF av den auktoriserade stämplade översättningen av ditt betyg. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post.

Kvalitetsgaranti

Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så följer vi en strikt kvalitetssäkringsprocess för att säkra att den översättning vi levererar till dig är korrekt både språkligt, terminologiskt och så långt möjligt med bibehållen layout. Vi garanterar också att den kommer att accepteras av de skolor i det land där du avser söka en utbildningsplats.

Auktoriserad översättning till tyska av andra typer av dokument

Oavsett dokumenttyp så kan vi hjälpa dig, vi översätter inte enbart betyg utan också avtal, kontrakt, körkort, registerutdrag, personbevis, personliga brev etc.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg till tyska?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt betyg till tyska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning direkt online och del av The Translator Group en global översättningsbyrå med översättare i fler än 30 länder.