The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av betyg till spanska online

Här kan du, direkt online, beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg från svenska till spanska. Våra översättare är godkända och auktoriserade av det spanska utrikesdepartementet.

Så här beställer du en översättning av ditt betyg från svenska till spanska

  1. Skanna in ditt betyg
  2. Ladda upp det i vår översättningsportal
  3. Följ instruktionen och i tre enkla steg har du beställt din auktoriserad översättning till spanska av ditt betyg. Vi kan nästan alltid leverera en auktoriserad översättning av ditt betyg till spanska inom 24 timmar.
  4. Så snart översättningen är klar så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF av den auktoriserade stämplade översättningen av ditt betyg. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post.

The Native Translator utför översättning av betyg till  spanska direkt online, översättningar som accepteras av skolor och universitet i hela den spansktalande världen utan att dessa skall notariseras.

Spansk översättning du kan lita på

Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så följer vi naturligtvis en mycket strikt kvalitetssäkringsprocess, detta för att säkra att den översättning vi levererar till dig har en korrekt terminologi och inte minst att den accepteras av de skolor i det land där du avser söka en utbildningsplats. Vi kan garantera detta då vi alltid använder översättare som är godkända och auktoriserade i Spanien.

Auktoriserad översättning till spanska av andra typer av dokument

Oavsett dokumenttyp så kan vi hjälpa dig. Vi översätter inte enbart betyg till spanska utan också avtal, domar, kontrakt, körkort, registerutdrag, personbevis mm.

När du beställer din översättning notera vänligen i vilket land översättningen avser att användas.

För mer information når ni oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning direkt online och del av The Translator Group en global översättningsbyrå med översättare i fler än 30 länder.