Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från tyska till engelska online

Auktoriserad översättning och facköversättning från tyska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Facköversättare och auktoriserade översättare med djupgående ämneskompetens inom sina respektive fackområden.

Kvaliteten på en översättning från tyska till engelska bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare som är flytande på tyska men med engelska som modersmål och de har naturligtvis fackkompetens inom det område de översätte.

Vi utför översättning från tyska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finans och ekonomi
  • Juridik och officiella dokument
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicin och farma, patientjournaler
  • Samhällsvetensk, EU
  • Teknologi och IT

 

 

Auktoriserad översättning från tyska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från tyska till engelska, dvs. översättning utförd av översättare auktoriserade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas. Vi använder också översättare auktoriserade av domstolarna i Tyskland. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som tyska och engelska.

Professionell facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de tio första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en i alla avseenden mycket strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad tysk engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>