The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning mellan svenska och polska

Professionell översättning från polska till svenska och svenska till polska inom juridik, ekonomi och finans, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och sedan 2005 en av de ledande europeiska översättningsbyråerna när det gäller kvalificerad översättning till och från polska och utför översättning mellan svenska och polska samt polska och svenska inom juridik, finans och ekonomi, medicin samt teknik. Bland våra kunder finner du multinationella företag, myndigheter och privatpersoner och vi arbetar inom ett brett utbud av specialistområden.

Du kan beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning till och från polska direkt online och här får du en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning polska.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från polska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från polska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, körkort, vigselbevis, medicinska texter, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till polska eller polska till svenska.

Auktoriserad översättning till och från polska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter. Hos oss kan du direkt online beställa en auktoriserad översättning från polska till svenska och svenska till polska  men också mellan polska och 30 andra språk.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från polska til svenska

När du beställer en auktoriserad översättning från polska till svenska så kommer den att utföras av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet. Att en översättare är auktoriserad innebär att han/hon med godkänt resultat har Kammarkollegiets auktorisationsprov.

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till polska

Beställer du en auktoriserad översättning från svenska till polska så kommer vi att göra denna i Polen. Dvs en polsk översättare med kompetens motsvarande en i Sverige auktoriserad översättare kommer att utföra översättningen. Orsaken till detta är att vi vill att våra översättare skall leva i ett land där språket talas och självklart översätta till sitt modersmål. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad i Polen..

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till från svenska till polska

Vi utför översättningar till mer än 100 olika språk varav 30 direkt online. Vi är kvalitetsmedvetna, det betyder bl.a. att alla våra medarbetare endast översätter till sitt modersmål, har en språklig akademisk bakgrund, kompetens inom det ämnesområde de översätter och lång översättningserfarenhet och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen. Vi är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Vad kostar en översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning till eller från polska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från polska direkt över internet.