The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av hemsidor och webbplatser

Alla affärer görs lokalt. Vi ser till att din hemsida talar rätt språk.

Det finns flera undersökningar som visar att en hemsida med en lokal domän och ett lokalt språk skapar betydligt starkare relationer och ökar försäljningen.  Ändå är det många företag som använder sig av en engelsk hemsida på alla marknader. Förmodligen för att det tidigare varit både dyrt och tidskrävande att språkanpassa och lokalisera alla texter.

Det är inte längre dyrt att översätta hemsidan.

Tack vare effektiva processer och de stora volymer som vi hanterar, effektiv användning av sk. CAT tools eller översättningsminnen så har kostnaden för att översätta en hemsida reducerats dramatiskt. Vi har dessutom etablerat en teknik som gör att  det nu är mindre tidskrävande att kopiera in texterna i själva CMS systemet.

Tack vare vår unika plug-in WTPU™ (Website Translation Processing Unit) kan du helt automatiskt få dina hemsidor både översatta och uppdaterade på över 100 språk och detta av professionella översättare som är specialister på just ditt fackområde och texter för webben, ta Opens window for sending emailkontakt med oss för mer information.

Att tänka på när du beslutat dig för att översätta din hemsida

Att översätta en hemsida är nämligen en process som kräver både erfarenhet inom marknadsföring och förståelse för den terminologi som används i just din bransch och på ditt företag. Oavsett om ni är ett läkemedelsföretag, en advokatbyrå eller arbetar inom turistbranschen så måste terminologin vara korrekt.. Texten måste optimeras för sökmotorer (SEO), detta för att din hemsida skall komma högt upp i sökresultaten på exempelvis Google. Sökmotoroptimering ställer också krav på att alla sidor är översatta, eftersom mer än 60 procent av de som söker information har ett annat modersmål än engelska.  

Vårt team har översatt ett mycket stort antal hemsidor och har stor erfarenhet inom området. Vi kan också hålla din hemsida aktuell med löpande uppdateringar vid behov. Välkommen att när som helst kontakta oss via Opens window for sending emaile-post med eventuella frågor. 

10 fördelar med att låta oss översätta din hemsida:

  1. Vi gör det lättare att etablera och marknadsföra din verksamhet i andra länder.
  2. Du får hög kvalitet på översättningarna. Vi har ett strikt kontrollsystem och arbetar enbart med professionella översättare som är flytande på källspråket och översätter till sitt modersmål.
  3. Översättningen görs av en översättare med stor erfarenhet av sökmotoroptimering.
  4. Vi har översättare som även är utbildade copywriters. Vid behov kan de hjälpa dig att marknadsanpassa era budskap.
  5. Vi har stor specialiserad fackkunskap inom olika områden. Många av våra översättare har även andra utbildningar som t ex civilingenjörer, jurister och läkare. Detta ger dig ökad trygghet och garanterar en professionell översättning som är relevant för din bransch och målgrupp.
  6. Hos oss har du över 100 språk att välja på. Och på alla de stora världsspråken kan du till och med få hjälp med översättning dygnet runt, årets alla dagar.
  7. Vi har snabba leveranser. Normalt levererar vi på 1-2 dagar med vi har även snabbare alternativ.
  8. Vi garanterar en konfidentiell behandling. Alla våra översättare är bundna av sekretessavtal.
  9. Vi är mycket prisvärda. Kontakta oss redan idag så skickar vi dig ett prisförslag!

The Native Translator är en del av The Translator Group – ett globalt kommunikations- och översättningsföretag med säte i Schweiz. Vi är certifierade enligt ISO17100 som är en kvalitetscertifiering för översättningsbyråer.