The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning av texter och dokument, du kan beställa direkt online.

Kvalitetssäkrad översättning och auktoriserad översättning av dokument och texter inom juridik, finans, medicin och teknik.

Behöver du översätta ett dokument, ett utdrag ur bolagsregistret, en dom, vigselbevis eller? The Native Translator utför kvalificerad översättning och auktoriserad översättning av alla typer av dokument och texter. Våra översättare är universitetsutbildade med minst 5 års erfarenhet som professionella översättare på fulltid och de översätter alltid till sitt modersmål. Detta och vår ISO17100 kvalitetscertifiering är din garanti för att kvaliteten på de texter och dokument vi översätter håller en mycket hög standard. Översättare som översätter specialiserade texter och dokument inom medicin, juridik, teknik eller finans har dessutom utbildning eller arbetserfarenhet inom respektive fackområde en förutsättning för en kvalitativ översättning av ditt dokument.

Kvalitetssäkrad översättning av dokument till fler 100 språk

Vi utför översättning av dokument till fler än 100 olika språk varav 25 direkt online. Vi lägger mycket stor vikt vid översättningarnas kvalitet, och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen. Vi översätter t.ex. födelseattester, bouppteckningar, domar, skilsmässo- eller äktenskapsbevis, personbevis eller betyg och diplom för högre utbildning men också medicinska texter och dokument t.ex. avhandlingar, artiklar mm.

Behöver du en auktoriserad översättning av ditt dokument?

En auktoriserad översättning av ett dokument utförs av en auktoriserad translator. En auktoriserad translator har blivit godkänd efter prov hos Kammarkollegiet eller motsvarande myndighet eller organisation i utlandet. Translatorn har en personlig stämpel som översättningen stämplas med alternativt skriver en deklaration på dokumentet, förfarandet varierar från land till land. En auktoriserad översättning av dokument kan behövas när översättningen ska användas i ett officiellt sammanhang, som till exempel en ansökan till ett universitet utomlands, en bouppteckning, visumansökan eller i en rättsprocess.

Översättning av dokument med kvalitetsgaranti

The Native Translator är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Laddar du upp det dokument som du önskar att översätta i vår portal så får du både pris och förväntad leveranstid på under en minut, sänder du det till oss på e-post så garanterar vi att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument.

Här beställer en översättning av dina dokument

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en online offert och också beställa din översättning här. När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 5 dagar.

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en global översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 och specialiserad på att utföra översättning av dokument direkt över internet.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!