The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Här får du hjälp med att översätta din hemsida till över 100 språk.

Börja med att översätta din hemsida till engelska men glöm inte bort de andra stora språken på internet!

Visste du att för vissa språkområden så ökar benägenheten att köpa eller agera med över 70 % om man kan läsa informationen på sitt eget modersmål? I Europa så visar statistiken att 42 % skulle aldrig köpa från en e-handel som inte är översatt till det egna språket..

För dig som behöver en snabb och kostnadseffektiv översättning av din hemsida så erbjuder vi ett oslagbart alternativ. Vi levererar kvalitetssäkrade och SEO anpassade texter till sannolikt marknadens bästa priser. En webbtext ska sälja och vara intressant och översättningen lika träffsäker som originalet, därför är våra översättare specialister inom marknadsföring och vi använder ofta copywriters när det är viktigt att texten är säljande. Vi hanterar alla ämnesområden, medicin, teknik, juridik, finans och e-handel generellt.

Till vilka språk skall jag översätta min hemsida?

När du väljer till vilka språk du önskar att översätta hemsidan så skall du tänka på att engelska inte längre är det största språket på internet. Du skall översätta till de språk dina potentiella kunder talar inte enbart till engelska av slentrian – det är stor skillnad i effekt om din kund kan läsa din information på sitt modersmål eller om han/hon tvingas göra det på ett sekundärt språk. 

Inom vissa språkområden är skillnaden så stor att du riskerar att inte ”synas” om du inte översatt till ”hemspråk”. Frankrike och Japan är områden där du inte lyckas med din hemsida om den inte är översatt till Franska respektive Japanska. Motsvarande ser du också inom den arabiska världen och till dels i Sydamerika. 

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.