The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Uppsala översättningsbyrå

En ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för kunder i Uppsala, vi har kompetens inom medicin, juridik, teknik och finans, professionell översättning online.

The Native Translator är en global certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller kvalificerad facköversättning direkt över internet. Med över 5 000 universitetsutbildade översättare är vi en av de ledande översättningsbyråerna i Europa.

Facköversättare inom medicin, teknik, juridik och ekonomi

De översättare vi använder är facköversättare och auktoriserade översättare. Detta innebär att när du beställer en översättning hos oss så utförs den av en översättare som inte bara rent språkligt lever upp till kraven i vår certifiering utan också har kompetens inom det ämnesområde han eller hon översätter. Dvs du får en översättning som är klar att använda där också terminologin är korrekt.

Auktoriserad översättning inom juridik och ekonomi

Vi utför auktoriserad översättning av dokument och det direkt online. Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning av betyg, kontrakt och avtal, finansiella rapporter mm. Vi har översättare som är auktoriserade i ett stort antal olika länder så oavsett var du skall använda din översättning så kan vi hjälpa dig, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Professionell översättning på nätet

Oavsett om du bor i Uppsala eller i övriga landet är The Native Translator översättningsbyrån för dig. Vi levererar högkvalitativa översättningar men i de flesta billigare än de traditionella översättningsbyråerna. Du får en offert med pris och förväntad leveranstid direkt online och vi levererar också det översatta materialet över internet, snabbt enkelt och effektivt. Gå till vår översättningsportal och få en offert redan nu! Behöver du mer information innan du beställer din översättning så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.