Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av teknisk dokumentation till engelska

Facköversättning av tekniska dokument och texter från svenska till engelska; manualer, handböcker, presentationer med mera, ISO 17100 kvalitetssäkrad.

Vi utför kvalificerad teknisk översättning inom de flesta tekniska ämnesområden direkt online. Inom teknikområdet översätter vi allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll etc.till engelska.

Vi använder inte maskinöversättning i vår textproduktion då det ger ett resultat ofta lika obegripligt som de maskinöversatta manualer de flesta av oss är bara alltför välbekanta med. Vi använder alltid tekniska facköversättare med engelska som modersmål, översättare specialiserade på just ditt fackområde oavsett om det är inom el/tele, hushållsprodukter eller luftfart.

Kvalitetssäkrad teknisk översättning till engelska

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart omedelbart utan ytterligare kostnad.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du på under en minut en offert med både pris och förväntad leveranstid, har du frågor så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå Vi översätter kvalificerad teknisk text från svenska till engelska och 30 andra språk online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>