The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning av teknisk dokumentation till engelska

Facköversättning av tekniska dokument och texter från svenska till engelska; manualer, handböcker, presentationer etc.

Vi utför kvalificerad teknisk översättning inom de flesta tekniska ämnesområden direkt online. inom teknikområdet översätter vi allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll etc.till engelska.

Vi använder inte maskinöversättning i vår textproduktion då det ger ett resultat ofta lika obegripligt som de maskinöversatta manualer de flesta av oss är bara alltför välbekanta med. Vi använder alltid tekniska facköversättare med engelska som modersmål, översättare specialiserade på just ditt fackområde oavsett om det är inom el/tele, hushållsprodukter eller luftfart.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Få en offert eller kontakta oss

Ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal så får du på under en minut en offert med både pris och förväntad leveranstid, har du frågor så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå Vi översätter kvalificerad teknisk text från svenska till engelska och 30 andra språk online.