The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning av offerter vid privat och offentlig upphandling

Översättning av offerter vid upphandling inom teknik, medicin, juridik, finans och generell administration.

I samband med offerter till den privata såväl som den offentliga sektorn utanför Sverige är det ofta nödvändigt att översätta offerten till lokalt språk. Oftast accepteras inte de stora EU språken som offert språk utan man tvingas att acceptera att en offert skall lämnas på landets språk. Vi kan hjälpa dig med översättning av offerter och anbudsmaterial till 25 av de största språken, oavsett om du enbart behöver en kvalitetsöversättning eller en auktoriserad översättning.

Rätt terminologi vid översättning av dokument i samband med upphandlingar

Dokument av den här typen kräver en professionell översättning där det tas hänsyn till språkbruk och terminologi i offentlig administration. Vissa dokument som certifikat, intyg och registreringsbevis måste dessutom översättas av en auktoriserad eller lokalt certifierad översättare. Om du anlitar oss på The Native Translator kan du vara säker på att du får en kvalitets översättning som du kan lita på och vi kan dessutom hantera hela uppdraget då vi disponerar auktoriserade översättare till alla språk där sådan finns.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.