The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningbyrå i Östersund

Östersunds översättningbyrå en ISO 17100 certifierad dygnsöppen översättningstjänst som utför juridisk, finansiell, medicinsk och teknisk specialist översättning online.

Vi vågar påstå att Östersunds smidigaste översättningstjänst heter The Native Translator. Vi hjälper dig med alla typer av dokument översättning såväl auktoriserad översättning som kvalificerad facköversättning och detta oavsett om det gäller dig som privatperson eller ditt företag. Behöver du översätta ditt betyg, en medicinsk journal, hemsidan, en teknisk manual eller en turistbroschyr? Det spelar ingen roll inga uppdrag är för små eller för stora och alla våra kunder är lika viktiga.

Din personliga översättningsbyrå på internet

Vår översättningsbyrå har inget lokalt kontor i Östersund, fördelen med The Native Translator är att vårt kontor ligger online och har öppet dygnet runt. Dokumenten laddar du upp på vår hemsida och vi översätter till och från de flesta språk och om dina dokument kräver auktorisering eller certifiering löser vi det också. Vi ställer väldigt höga krav på våra översättare vilket gör att vårt breda nät består av duktiga och erfarna medarbetare. Om du ännu inte känner dig övertygad om varför du ska kontakta just oss, så se på priset, se vad våra kunder säger om oss på Trustpilot, hos oss får du kvalitetsöversättningar till budget pris.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.