The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Sverige, översättning med kvalitetsgaranti

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik tillgänglig dygnet runt. 

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vi tillhandahåller professionell kvalitetssäkrad översättning dygnet runt året runt. Facköversättare och auktoriserade översättare står till din tjänst och kan hjälpa dig med översättning av tekniska, finansiella, juridiska, och medicinska dokument och texter direkt online.

Auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning online.

Behöver du översätta ett betyg, intyg, ett kontrakt eller kanske en patientjournal så har du kommit rätt. Vi är en global översättningsbyrå och en av de största i världen på att leverera auktoriserad översättning direkt över internet. Vi översätter din text mellan 25 olika språk online dygnet runt. Få en Öppnar intern länk i nuvarande fönsteronline offert redan nu, vi kan starta på din översättning omgående och kan ofta leverera inom 24 timmar!

Detta får du när du beställer en översättning hos översättningsbyrån The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet, vi vill dock göra uppmärksam på att vissa språk, engelska och franska bland dem, kräver ca 20 % fler ord för att uttrycka det samma varför en viss anpassning måste ske.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat.
Vi är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.