The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierade översättningsbyråer i Sverige, översättning med kvalitetsgaranti

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik tillgänglig dygnet runt. 

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online som erbjuder översättningsservice dygnet runt året runt. Professionella facköversättare och auktoriserade översättare står till din tjänst och kan hjälpa dig med översättning av tekniska, finansiella, juridiska, medicinska och marknadsföringsdokument och texter.

The Native Translator ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med kvalitetsgaranti

Att vara facköversättare innebär att man inte enbart är lingvist – översättare utan också att man har en fackkunskap inom ett specifikt ämnesområde. Bland våra översättare har vi geologer, läkare, forskare, ingenjörer och marknadsförings specialister, copywriters och ett stort antal andra yrkeskategorier. Med över 5 000 professionella översättare är vi en av de största översättningsbyråerna verksamma i Sverige. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar, en översättning gjord av oss är inte bara språkligt korrekt utan du får en översättning där också terminologin är genomgående korrekt.

Auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning direkt över internet.

Behöver du översätta ett betyg, intyg eller ett kontrakt så har du kommit rätt. Vi är störst i världen på att leverera auktoriserade översättningar direkt över internet.  Vi översätter din text mellan 25 olika språk online dygnet runt. Det översatta dokumentet eller texten returneras översatt med samma formatering som vi mottog den. Vi vill dock göra uppmärksam på att vissa språk, engelska och franska bland dem, kräver fler ord för att uttrycka det samma, ca 20 % varför en viss anpassning måste ske. Få en online offert redan nu, vi kan starta på din översättning omgående!

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt modersmål

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.