The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Västerås, översättning med kvalitetsgaranti.

För företag och privatpersoner en översättningsbyrå för specialiserad juridisk, finansiell, teknisk, medicinsk översättning i Västerås.

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå online som utför professionell facköversättning inom teknik, medicin, juridik, finans och turism samt auktoriserad översättning inom juridik och finans. Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare men kompetens inom det ämnesområde de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Facköversättare med djupgående ämneskunskap

En facköversättare, är en översättare som inte enbart är lingvist utan också har en djupgående fackkunskap inom det ämnesområde han eller hon översätter. Dvs. de översättningar vi levererar är inte bara språkligt korrekta utan där har också en korrekt terminologi använts genomgående i texten eller dokumentet.

Med över 5 000 översättare och en daglig översättningskapacitet på över 3.5 millioner ord är vi en av de största byråerna Europa. Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som är certifierade i både Europa och Nord Amerika, detta är en del av din kvalitetsgaranti.

Auktoriserad översättning till/från 31 språk

Behöver du en auktoriserad översättning från svenska till engelska eller från tyska till svenska. Det löser vi också, vi utför auktoriserad översättning mellan 35 språk varav du kan beställa 25 direkt online.

Ladda upp din text eller ditt dokument direkt i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal. Du mottager din offert på under 1 minut och då har du både pris och förväntad leveranstid. För större projekt rekommenderar vi att du kontaktar oss på Opens window for sending emaile-post då vi då ofta kan ge både bättre pris och kortare leveranstid.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.