The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Stockholm, översättning med kvalitetsgaranti.

Vi utför facköversättning och auktoriserad översättning inom medicin, juridik, finans och teknik. Vi är tillgängliga dygnet runt, året runt.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som sedan 2005 levererat kvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättningar till företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner i Stockholm. Vi översätter mellan de flesta språk och du kan beställa en översättning av en text eller ett dokument i 625 olika språkkombinationer direkt online. Som kund hos oss har du tillgång till en komplett översättningsbyrå med både erfarna facköversättare inom teknik, medicin, marknadsföring, IT och juridik men också auktoriserade översättare till 35 språk. The Native Translator är sedan 2010 en kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Stockholm och från 2015 certifierade enligt ISO 17100 en ny kvalitetscertifiering speciellt framtagen för översättningsbyråer.

Facköversättare med specialistkvalifikationer en förutsättning för korrekt terminologi

Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare med specialist kompetens inom det ämnesområde de översätter. Dvs. de är inte bara lingvister utan har också djupgående fackkunskaper inom sitt ämnesområde och kan terminologin en förutsättning för en kvalitetsöversättning. Utöver att vara kompetenta inom sitt ämnesområde så översätter de endast till sitt modersmål också det en förutsättning för en högkvalitativ översättning.

Vi är en fullservice översättningsbyrå och utför professionella facköversättningar inom:

  • Översättning av allmänna dokument. Vi utför översättning av privata och professionella dokument, inklusive brev, e-postmeddelanden, turistguider,  användarguider, säkerhetsdokument, användarinstruktioner, hemsidor mm.
  • Översättning av tekniska dokument. Specialiserade översättningar inom tekniska översättningar för företag inom områden som flygteknik, jordbruk,  finans, kemikalier, medicinteknik, tillverkning, automatik, etc. T.ex. handböcker, manualer, tekniska hemsidor, broschyrer mm.
  • Översättning av medicinska texter och dokument. Medicinska översättare med både medicinsk utbildning och översättareutbildning översätter patientjournaler, läkemedelsinformation, artiklar, avhandlingar, bipacksedlar, medicinska hemsidor etc.
  • Översättning av juridiska dokument. Vi utför juridiska översättningar av t.ex. anställningskontrakt, fastighetskontrakt, avtal, testamenten, fullmakter, affärsavtal, domar mm.
  • Auktoriserade översättningar. Våra auktoriserade översättare är professionella översättare som uppfyller alla krav som ställs av myndigheterna i landet där de arbetar. Vi kan tillhandahålla auktoriserade och certifierade översättningar av födelseattester, äktenskapsbevis, akademiska diplom, skilsmässohandlingar, testamenten, kontrak och avtal och andra officiella dokument.
  • Översättning av webbsidor och lokaliseringstjänster. Professionell översättning och lokalisering av företagssidor, personliga bloggar (WordPress, Joomla, TYPO3 osv) etc.
  • Mjukvarulokaliseringstjänster. Vårt expertteam av lokaliserare kan hjälpa dig med din internationalisering av mjukvara och videospel.
  • Multimedia översättningar. Vi tillhandahåller professionella scriptöversättningar och synkroniseringstjänster, dubbning, textning etc.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

The Native Translator är en global översättningsbyrå och utöver kontor i Stockholm så har vi kontor i tre världsdelar så det finns alltid projekt ledarer tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning och det dag och natt. Om du beställer online så får du en offert inom 1 minut väljer du att emaila oss dina dokument så får du en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument.

Kontakt

Du kan nå oss på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Vill du Öppnar fönster för att skicka e-postboka ett möte så träffas vi på adressen: Översättningsbyrån The Native Translator, Klarabergsviadukten 70, 10724 Stockholm.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en bindande online offert och där också lägga din order.

The Native Translator är en översättningsbyrå i Stockholm certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.