The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Göteborg, översättare till 140 språk.

Kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom medicin, teknik, juridik och finans, professionell översättning med kvalitetsgaranti.

The Native Translator är ISO 17100 kvalitetscertifierad global översättningsbyrå med kontor i Göteborg specialiserad på att leverera professionell facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet. Vi är en fullservice översättningsbyrå och hanterar alla typer av dokument och texter inom medicin, teknik, juridik samt ekonomi och finans. Med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade översättare är vi en av de 25 ledande översättningsbyråerna i Europa och arbetar med företagskunder, universitet och myndigheter men också privatpersoner i Göteborg.

Vi översätter mellan 30 språk online och över 140 via vår företagstjänst

Online hanterar vi våra grannspråk och de flesta stora språk som; engelska, tyska, franska, spanska, italienska, portugisiska, kinesiska, japanska, ryska, koreanska, danska, norska, finska och några fler. Behöver du hjälp med andra språk kan du kontakta vår företagstjänst Opens external link in new windowThe Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå och här kan vi hjälpa dig med över 140 olika språk.

Vi utför auktoriserad översättning och professionell facköversättning inom alla ämnesområden:

  • Översättning av dokument Vi kan hjälpa dig med översättning av privata och professionella dokument, inklusive företagsbrev och personliga brev, e-postmeddelanden, ekonomiska kontrolluppgifter, användarguider, säkerhetsdokument, användarinstruktioner, och annat.
  • Teknisk översättning Specialiserad inom tekniska översättningar till företag inom områden som flygteknik, jordbruk, kemikalier, tillverkning, automatik, medicinteknik etc.
  • Medicinsk översättning Medicinska översättare med medicinsk utbildning översätter patientjournaler, läkemedelsinformation, medgivandeformulär, avhandlingar, bipacksedlar mm.
  • Juridisk översättning översättningaav anställningskontrakt, fastighetskontrakt, avtal, testamenten, fullmakter, affärsavtal, domstolsutlåtanden, mm.
  • Auktoriserad översättning. Våra auktoriserade översättare är professionella översättare som uppfyller alla krav som ställs av myndigheterna i landet där de arbetar. Vi kan tillhandahålla auktoriserade översättningar av kontrakt och avtal, registerdokument, domar, födelseattester, vigselbevis, akademiska dokument, skilsmässohandlingar, testamenten, betyg och andra officiella dokument.
  • Översättning av webbsidor och lokaliseringstjänster. Professionell översättning och lokalisering av hemsidor, personliga bloggar (WordPress, Joomla, TYPO3 osv) etc.
  • Mjukvarulokalisering. Vårt expertteam av lokaliserare kan hjälpa dig med din internationalisering av mjukvara och videospel.
  • Multimedia översättning Vi tillhandahåller professionella scriptöversättningar och synkroniseringstjänster, dubbning, textning etc.

Att beställa en översättning skall vara enkelt och smidigt

Vi vill att våra företagskunder skall uppfatta oss som en ”intern resurs”, det skall vara lätt och smidigt att kontakta oss och också att beställa en översättning. Vi finns tillgängliga dygnet runt, hanterar alla typer av dokument i alla format och kan också hjälpa till med layoutarbete. Vi har en egen DTP avdelning som hanterar den här typen av uppdrag. Opens window for sending emailKontakta oss för en offert.

Rätt pris på översättning

Vi menar att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Göteborg. Genom en effektiv organisation så kan vi hålla låga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi ställer mycket stora krav på våra översättare, de är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare med lång arbetslivserfarenhet, har en relevant universitetsutbildning och är specialiseade inom det område de översätter. Att de har målspråket som modersmål är en självklarhet.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med dig som uppdragsgivare. 

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver mer information.

Du kan också boka ett möte med oss på adressen:

Översättningsbyrån The Native Translator

Mässans gata 10

41251 Göteborg

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 och specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.