The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till engelska, du beställer online

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Som ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå utför The Native Translator kvalitetssäkrad översättning och hjälper myndigheter, företag men också privatpersoner att kommunicera och göra affärer över gränserna. Vi är en modern och mångsidig språk- och översättningsbyrå som levererar professionell översättning mellan över 100 språk bl.a. från svenska till engelska och du kan beställa både en kvalificerad facköversättning och en auktoriserad översättning från svenska till engelska direkt online.

Vi översätter texter och dokument från svenska till engelska inom nedanstående fackområden:

  • Juridik
  • Ekonomi och finans
  • Teknik och IT
  • Medicin
  • Marknadsföring och reklam

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Vi är en av de ledande leverantörerna av auktoriserad översättning levererad online och detta naturligtvis också från svenska till engelska. När du beställer en auktoriserad översättning kom ihåg att ange i vilket land din översättning skall användas då vi så långt möjligt använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att säkra att det inte blir osäkerhet omkring översättningens giltighet. Vi har auktoriserade översättare från svenska till engelska i Sverige, Australien, Canada, Nya Zeeland, UK och USA. När du beställer en auktoriserad översättning till engelska hos oss så levererar vi den först digitalt och om du önskar så kommer den också i original med post.

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell engelsk översättning. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med engelska som modersmål översätter till engelska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk för att arbeta som översättare hos oss så skall man också bo i ett land där språket talas för att vara uppdaterad med språkutvecklingen.

Detta får du när du beställer en översättning till engelska hos The Native Translator

Vi levererar en professionell engelsk översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med engelska som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning rill engelska så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat.
Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Hur mycket kostar en översättning från svenska till engelska?

Ladda upp ditt dokument i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar från svenska till engelska direkt online.