The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning från engelska till svenska

Professionell översättning av dokument och texter inom, teknik, juridik, finans och medicin från engelska till svenska. Vi levererar kvalitetssäkrade engelska översättningar online!

Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare. Detta garanterar att du får en engelsk svensk översättning som inte bara är grammatiskt utan också en terminologisk korrekt, en översättning där en relevant terminologi använts homogent genom hela översättningen. Vid längre samarbeten, upprättar vi alltid en kundspecifik terminologidatabas för att säkra sig att en korrekt och företagsspecifik terminologi alltid används.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Vi utför också auktoriserad översättning av dokument och texter inom juridik och finans. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet och det innebär att när du beställer en auktoriserad översättning från engelska till svenska så kommer översättningen av vara stämplad med den stämpel som översättaren mottagit från Kammarkollegiet som bevis på sin auktorisation.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning från engelska

Vi utför översättningar till mer än 100 olika språk varav 25 direkt online. Vi lägger mycket stor vikt vid översättningarnas kvalitet, och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen. Vi är kvalitetscertifierade enligt normen ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Du beställer din översättning online:

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.